VORMVINDING

Ben je productontwikkelaar en wil je een specifieke doelgroep voor jouw product interesseren, de concurrentie met een beter verhaal de loef afsteken of een product verkopen zonder er iets bij te hoeven vertellen? Dan ben je bij Vormvinding aan het juiste adres! 

Vormvinding vertelt een verhaal via het uiterlijk van het product. Hoe eerder je ons bij je innovatie betrekt, hoe beter we alle potentiĆ«le kansen kunnen benutten. 

Het gezicht achter  Studio Vormvinding Wat zie je op de foto?

VORMVINDING

Met tekst, foto's en design schetsen leggen we frequent onze designstrategieĆ«n, productconcepten en overtuigende vormvindingen aan je voor, zodat je in onze denk- en werkwijze kunt participeren en de resultaten kunt sturen.   

Met onze aanpak positioneren we ons veel eerder in het innovatieproces dan de meeste ontwerpbureaus. We kijken niet alleen naar het uiterlijk maar vooral naar de product propositie en de verbeelding van de onderscheidende waarden. Op tijd met design beginnen, dus. Dan haal je het meeste rendement uit vormgeving. 

Wat zie je op de foto?

VORMVINDING
follow-up

Nadat we een pakket van design-eisen hebben opgeleverd, wil je natuurlijk verdere stappen zetten richting de realisatie. Wellicht heb jij daar zelf de mogelijkheden voor. Zo niet, dan brengt Vormvinding je graag in contact met gespecialiseerde ontwerpers, ontwerpbureaus of getalenteerde studenten. 

Wilt je meer weten? Scroll dan verder naar beneden voor onze contactgegevens. Vormvinding nodigt je van harte uit voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek!


Wat zie je op de foto?