De persoon achter
Vormvinding

In 2016 is Vormvinding opgericht door Freddie Moes, omdat er onder ambitieuze, innovatieve bedrijven en start-ups een specifieke behoefte ontstond aan een nieuw soort vormgevers, namelijk vormgevers van 'producten met een bijzondere nieuwswaarde die zichzelf kunnen verkopen'. Vroeger volstond het nog om technisch onderscheidend te zijn. Daarna moest een product ook mooi, modern of karakteristiek zijn. Tegenwoordig, in deze visueel ingestelde wereld, moet een product binnen een fractie van een seconde de juiste doelgroep aanspreken en zijn eigen unieke waarde bewijzen. Met die intentie geef ik vorm aan innovaties.

Na twee technische opleidingen en een studie aan de Design Academy leerde ik waardevolle techniek te communiceren via de vormopbouw en vormdetaillering van een product. En omgekeerd: Bijzonder aantrekkelijke vormgeving leerde ik te vertalen in technische uitvoeringsvormen, waarvan sommige gepatenteerd zijn. Ik weet niet of ik meer vormgever of uitvinder ben. In ieder geval kan ik beide rollen niet los van elkaar zien en ben ik pas tevreden als techniek en vorm elkaar versterken. Vandaar de naam Vormvinding.

Ik nodig u uit om nader met mij kennis te maken. Dat kan door mij LinkedIn profiel te bekijken of door contact met me op te nemen.  

LinkedIn Contact